Draagt u Stichting Klankspoor een warm hart toe?

Stichting Klankspoor is begin 2016 opgericht om de ontwikkeling van de Klankspoormethode en de daaraan verbonden activiteiten te faciliteren.

Het bestuur van de stichting bestaat uit:

Saskia van der Galie - Voorzitter / penningmeester
Doortje Kal - Secretaris

De activiteiten van de stichting worden uitgevoerd door directeur/projectleider Andy Bruce. De bestuursleden ondersteunen waar nodig zijn activiteiten. De bestuursleden ontvangen voor hun activiteiten geen beloning. De directeur ontvangt voor zijn activiteiten een vergoeding op declaratiebasis. 

Stichting Klankspoor heeft een ANBI-status. De jaarrekening van 2016 en het Beleidsplan voor 2017-18 met daarin de benodigde gegevens conform de ANBI publicatieplicht vindt u onderaan deze pagina.

Indien u Stichting Klankspoor een warm hart toedraagt en in staat bent om te doneren aan de stichting dan willen wij u uitnodigen om gebruik te maken van deze Paypal rekening:

                                                        

Ingeval u geen gebruik van Paypal wilt maken kunt u geld direct overmaken op de bankrekening van Stichting Klankspoor:

NL 22 TRIO 0391 1282 80

Er zijn ook andere mogelijkheden om Stichting Klankspoor te ondersteunen.

Wellicht bent u vertegenwoordiger van een verzorgingshuis of instelling en ziet mogelijkheden voor Klankspoor binnen uw onderneming?

Misschien heeft u een dementerend familielid en wilt u nader met mij kennismaken om te kijken wat ik voor u kan betekenen? U kunt Klankspoor natuurlijk ook benaderen wanneer u interesse heeft in een persoonlijk en uniek cadeau voor uw vader of moeder.

Wellicht bent u een software ontwikkelaar en wilt u mee denken bij het maken van een Klankspoor app?
Of ziet u perspectieven om Klankspoor toe te voegen aan uw product van zorginnovatie?
Het kan ook zijn dat u betrokken bent bij het ontwerp en fabricage van geluidsdragers. Er is een toenemende vraag naar een gebruiksvriendelijk geluidsdrager speciaal voor dementerenden. 
Of heeft u apparatuur ter beschikking? Dit kan variëren van studio apparatuur tot draagbare mp3 spelers die u niet meer gebruikt.
Of wilt u met mij pleiten voor een versoepeling van de rechten rond Nederlands cultureel erfgoed op het gebied van beeld en geluid? Dit zou bijvoorbeeld kunnen bestaan uit radio hoorspelen uit de jaren 50, commerciele reclames en dergelijke.

Ziet u mogelijkheden die hier niet zijn genoemd? Dan nodigen wij u graag uit om contact met de Stichting Klankspoor op te nemen.

Stichting Klankspoor
Commelinstraat 55-III
1093 TK  Amsterdam

Tel: 06 26 650 738

Jaarrekening Stichting Klankspoor 2018 (pdf)
Toelichting jaarrekening Stichting Klankspoor 2018 (pdf)

Jaarrekening Stichting Klankspoor 2017 (pdf)
Toelichting jaarrekening Stichting Klankspoor 2017 (pdf)